м. Дніпро, вул. Новобудівельна, 3
Пн - Сб: 08.00 - 18.00, Нд: вихідний
Офіційний інтернет-магазин
від виробника

Політика конфіденційності

"МАКСІ-МЕблі" інформує Користувачів про Політику конфіденційності та захисту персональних даних, яка застосовується "МАКСІ-МЕблі" під час обробки персональних даних Користувачами, що зареєструвалися на цьому Сайті, лендінгсторінці, в мобільному додатку (далі – Веб-сайт) або під час дзвінків чи шляхом відправки повідомлень.

Надаючи "МАКСІ-МЕблі" свої персональні дані, Користувачі в чіткій формі надають "МАКСІ-МЕблі" або будь-якій із дочірніх компаній "МАКСІ-МЕблі" свою згоду на обробку таких даних відповідно до умов Політики конфіденційності та захисту даних і для цілей, встановлених у цій Політиці. Користувачем може бути виключно особа від 18 років. Користувачі можуть реалізовувати всі права, гарантовані Конституцією України, Законом України «Про захист персональних даних» та іншими нормативно-правовими актами в будь-який час.

Користувачі повинні ознайомитися з цією Політикою Конфіденційності та захисту даних до реєстрації на Веб-сайті або перед здійсненням дзвінків до "МАКСІ-МЕблі".

Здійснюючи дзвінок, надсилаючи повідомлення або користуючись Веб-сайтом, Користувачі цим заявляють, що вони ознайомилися з Політикою конфіденційності та захисту даних і в чіткій формі погоджуються з нею.

Одразу після завершення процесу реєстрації всі Користувачі отримують доступ до свого профілю, який вони можуть заповнити та/або редагувати так, як вони вважають за потрібне. Інформація та дані, які надають Користувачі, міститимуться в їхньому обліковому записі й можуть бути змінені за допомогою функції «змінити профіль».

Користувачі зобов'язані надавати правдиві та точні дані. Окрім цього, Користувачі несуть відповідальність за будь-які втрати або збитки, які можуть бути завдані "МАКСІ-МЕблі" або будь-якій із її дочірніх компаній чи третім сторонам у результаті того, що надана інформація виявиться неправдивою, неточною, застарілою або недійсною.

Дані, що їх збирає "МАКСІ-МЕблі", використовуються лише для досягнення мети: управління й надання запитуваних послуг; забезпечення безпеки та відповідного середовища для безпечного надання послуг; інформування Користувачів, відправлення оновлень та маркетингової інформації.

"МАКСІ-МЕблі" збирає інформацію безпосередньо від Користувачів, а також інформацію, яка надається в непрямий спосіб.

а). Інформація, яка надається безпосередньо Користувачами:

  • Реєстраційні дані: інформація, яку надають Користувачі: Ім'я та адреса електронної пошти тощо.
  • Інформація профілю Користувача: інформація, яку додають Користувачі для того, щоб мати змогу використовувати послуги "МАКСІ-МЕблі", тобто номер мобільного телефону й адресу доставки. Користувачі можуть переглядати та редагувати свої персональні дані, коли забажають. "МАКСІ-МЕблі" не зберігає реквізити кредитних карт Користувачів, але такі реквізити передаються ліцензійним операторам електронних платежів, які отримують дані та зберігають їх із метою полегшення процесу здійснення платежу Користувачам і управління такими даними від імені "МАКСІ-МЕблі". "МАКСІ-МЕблі" за жодних обставин не зберігає такі дані на своїх серверах. Користувачі в будь-який час можуть видаляти реквізити своїх банківських карток, прив'язаних до їхнього облікового запису. Це змусить постачальника послуг видалити таку інформацію. У такому випадку, для оформлення нових замовлень, ці дані потрібно буде ввести знову. Користувачі можуть надати таким постачальникам запит на надання їм їхньої політики конфіденційності в будь-який час.
  • Додаткова інформація, яку Користувачі бажають надати: будь-яка інформація, яку Користувач може надати "МАКСІ-МЕблі" для інших цілей. Приклади включають фотографію Користувача або адресу виставлення рахунків для Користувачів, які виявили бажання отримувати квитанції від "МАКСІ-МЕблі".
  • Інформація про зв'язок із "МАКСІ-МЕблі": "МАКСІ-МЕблі" має доступ до інформації, що її надають Користувачі для вирішення будь-яких питань або скарг щодо використання Веб-сайту "МАКСІ-МЕблі", за допомогою Форми для зворотного зв'язку, електронною поштою або телефоном через службу підтримки клієнтів.

"МАКСІ-МЕблі" потрібно обробляти ці дані для виконання встановлених договірних зобов'язань. Якщо Користувач не надає дані, запитувані послуги можуть бути недоступні, і "МАКСІ-МЕблі" не зможе їх надавати.

б). Інформація, яку безпосередньо надають Користувачі при використанні Веб-сайту:

- Дані, отримані в процесі використання: "МАКСІ-МЕблі" збирає дані, які створюються кожного разу, коли Користувачі взаємодіють із Веб-сайтом.

- Дані додатка та пристрою: "МАКСІ-МЕблі" зберігає дані на пристрої й у Додатку, що їх використовують Користувачі для доступу до послуг:

  • інформація про комп'ютер або мобільний пристрій Користувача, про спосіб підключення до інтернету, тип браузера, версія операційної системи, тип пристрою;
  • повні URL-адреси історії відвідувань, включно з датою та часом;
  • IP адреса, яку використовує кожен Користувач для підключення до інтернету за допомогою свого комп'ютера або мобільного пристрою;
  • інформація про замовлення, зроблені кожним Користувачем, а також зворотний зв'язок та/або коментарі кожного Користувача щодо замовлення;
  • історія відвідування сайтів браузера та вподобання.

- Дані щодо того, звідки користувач заходить на Веб-сайт "МАКСІ-МЕблі": якщо Користувач заходить на Веб-сайт із зовнішнього джерела, "МАКСІ-МЕблі" збирає дані про таке джерело.

- Дані, отримані в результаті управління інцидентами: якщо Користувач звертається за допомогою Форми для зворотного зв'язку або за номером телефону, "МАКСІ-МЕблі" збирає повідомлення, отримані у форматі, який використовує Користувач, і може збирати та зберігати їх для того, щоб управляти наявними або майбутніми інцидентами.

- Дані, отримані з файлів «cookie»: "МАКСІ-МЕблі" використовує свої власні файли cookie та файли cookie третьої сторони, щоб полегшити Користувачам переглядати сторінки веб-сайту, а також для цілей статистики.

- Дані, отримані від третіх сторін: "МАКСІ-МЕблі" може збирати персональні дані або інформацію від третіх сторін лише у випадках, коли Користувач надав дозвіл таким третім сторонам розголошувати таку інформацію. Користувач може контролювати інформацію, що її надає третя сторона, відповідно до політики конфіденційності такої третьої сторони.

- Дані геолокації: "МАКСІ-МЕблі" збиратиме дані щодо їхнього місця перебування, включно з географічним місцем перебування їхнього комп'ютера або мобільного пристрою в режимі реального часу.